Bedrijfspresentatie

Dimension Lichtreklame verzorgt volledig de inrichting van uw winkel of bedrijf. Ook is het mogelijk om de presentatie van uw winkel of bedrijf te verzorgen in bijvoorbeeld showrooms of beurzen.

Voorzie uw bedrijfspand of winkel van de juiste uitstraling!

De uitstraling van uw bedrijf of winkelpand is te realiseren door middel van geveldecoratie, raamdecoratie, wanddecoratie of speciale lichtreclame.

Wij denken graag met u mee op het gebied van de inrichting en vooral uitstraling van uw bedrijf!

  • Winkelpresentatie

  • Beurspresentatie

  • Showroompresentatie

  • Speciale evenementen

  • Bedrijfspresentatie

  • Presentatie op maat?

Voorzie uw bedrijfspand of winkel van de juiste uitstraling!

Winkelpresentatie

Dimension lichtreclame voorziet winkelpanden van binnen naar buiten van de gepastte lichtreclame en decoratie. Van reclameborden, lichtbakken tot raamdecoratie en meer.

Wij voorzien uw winkel van A – Z van de juiste uitstraling!

Beurspresentatie

Een beurs is de perfecte plek om uw doelgroep te bereiken. Laat uw beursstand door middel van Dimension lichtreclame opvallen tussen al die andere honderden beurstands.

Lichtreclame kan bijvoorbeeld al een grote trekpleister zijn op een beurs. Wij denken graag mee hoe we uw diensten en producten het beste kunnen laten uitblinken op de beurs!

Showroompresentatie

Laat uw showroom nu nog meer uitblinken met de lichtreclame, belettering en inrichting van Dimension Lichtreklame.

Geef uw showroom een extra dimensie!

Bedrijfspresentatie

Dimension Lichtreklame verzorgt de volledige uitstraling van uw bedrijf. Van voorgevel tot wanden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw winkel, evenement, bedrijfspand, showroom of beursstand.

Van binnen naar buiten, dezelfde uitstraling

Presentatie op maat of meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een beursstand of de manier waarop we uw bedrijf kunnen presenteren? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer:  033 245 9569 of e-mailadres: info@dimlicht.nl.