Buitenreclame

Laat uw bedrijf zien! Wij vertalen de professionaliteit van uw bedrijf naar buitenreclame. Buitenreclame is vaak de eerste indruk die u heeft op klanten, partners, bezoekers en leveranciers.

Professioneel, binnen én buiten!

De uitstraling van uw bedrijf of winkelpand is te realiseren door middel van vlaggen/banners/spandoeken, Reclameborden en masten, Geveldecoratie, en Bedrijfsterrein bedrijfsnaam zuilen.

Wij denken graag met u mee op het gebied van buitenreclame.

  • Vlaggen

  • Banners & spandoeken

  • Reclameborden en masten

  • Geveldecoratie

  • Bedrijfsterrein bedrijfsnaam zuilen

  • Buitenreclame op maat?

Voorzie uw bedrijfspand of winkel van de juiste uitstraling!

Vlaggen

Een speciale vlag nodig voor jouw evenement, bedrijventerrein of bedrijfspand? Dimension lichtreclame maakt jouw vlag specifiek op maat.

Met vlag en wimpel!

Banners & spandoeken

Dimension Lichtreklame biedt verschillende mogelijkheden voor banners en spandoeken. Zo hebben wij de perfecte banners gemaakt van robuuste kwalitatieve materialen voor buitengebruik, of lichte banners die bijv. voor beursstands of indoor & outdoor evenementen te gebruiken zijn.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Reclameborden & masten

Dimlicht Lichtreklame biedt verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen, bouwen en plaatsen van reclameborden en zelfs gehele masten. Door middel van een grote reclamemast, is jouw bedrijf zelfs vanaf de snelweg te zien.

Geveldecoratie

Uw logo is het icoon van uw organisatie. De eerste indruk die u achterlaat bij uw partners, bezoekers en klanten. Dimension Lichtreklame maakt uw bedrijfspand eigen. Door het plaatsen van op maat gemaakte geveldecoratie zijn wij in staat om de professionaliteit van uw bedrijf uit te straling op uw bedrijfspand.

Professioneel, binnen én buiten!

Bedrijfsterrein bedrijfsnaam zuilen

Een bedrijfsnaam bord komen in verschillende soorten en maten. Het is voor uw klanten, bezoekers en leveranciers handig om te zien waar uw bedrijf te vinden is. Een bedrijfsterrein bedrijfsnaam zuil maakt dit mogelijk.

Zet uw bedrijf op de kaart.

Met een op maat gemaakt bedrijfsterrein bedrijfsnaam zuil is het in één oogopslag duidelijk waar bezoekers, klanten en leveranciers moeten zijn!

Dimension Lichtreklame ontwerpt, bouwt en installeert bedrijfszuilen geheel op maat. Met of zonder verlichting. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Buitenreclame op maat of meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over hoe we uw bedrijf van buiten kunnen presenteren? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer:  033 245 9569 of e-mailadres: info@dimlicht.nl.