Lichtreclame en verlichte geveldecoratie

Dimension Lichtreklame verzorgt volledig de uitstraling van uw winkel of bedrijf. Met onze lichtreclame valt uw bedrijf in één oogopslag op bij uw bezoekers, klanten en leveranciers.

Voorzie uw bedrijfspand of winkel van de juiste uitstraling!

De uitstraling van uw bedrijf of winkelpand is te realiseren door middel van geveldecoratie, lichtbakken, verlichte reclameborden en masten of verlichte contourletters.

Wij denken graag met u mee op het gebied van lichtreclame.

  • Lichtbakken

  • Verlichte reclameborden & reclamemasten (met ledverlichting)

  • Verlichte geveldecoratie met bedrijfslogo

  • Verlichte contourletters

  • Lichtreclame op maat!

Voorzie uw bedrijfspand of winkel van de juiste uitstraling!

Verlichte logo geveldecoratie

Met een verlicht logo op uw gevel bent u zowel overdag als avonds duidelijk zichtbaar voor uw bezoekers, klanten en leveranciers.

Uw bedrijfslogo op uw gevel!

Lichtbakken

Dimension Lichtreclame voorziet winkelpanden van binnen naar buiten van de gepaste lichtreclame en decoratie. Van reclameborden, lichtbakken tot raamdecoratie en meer.

Wij voorzien uw winkel van A – Z van de juiste uitstraling!

Verlichte reclameborden & masten

Met verlichte reclameborden en reclamemasten valt uw bedrijf direct op vanaf bijv. de snelweg of randweg. U steekt letterlijk boven alle andere reclame uitingen uit.

Val op – ook in het donker!

Verlichte contourletters

Dimension Lichtreklame ontwerpt, bouwt en monteert uw logo geheel op maat. Het uitlichten van uw logo door middel van contourletters is één van de mogelijkheden. Door het gebruik van contourletters maakt uw logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar en leesbaar, ook in het dochter!

Goed zichtbaar en duidelijk leesbaar, ook in het donker.

Lichtreclame op maat?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over lichtreclame op maat? Lichtreklame Industrie Dimension denkt graag met u mee! Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer:  033 245 9569 of e-mailadres: info@dimlicht.nl.