Belettering & Bestickering

Dimension Lichtreklame is uw specialist op het gebied van de bestickering en belettering van uw wagenpark, full-wandbestickering of andere objecten.

Iets anders om te bestickeren? Wij bestickeren alles!

  • Auto of bedrijfswagen

  • Bedrijfbus of personenbus

  • Wand in uw winkel of bedrijfspand

  • Vrachtwagencabine of trailer

  • Aanhangers en meer

  • Bestickering op maat

Bent u bijvoorbeeld opzoek naar de belettering of bestickering van uw:

Autobelettering

Wilt u direct opvallen in het verkeer? Direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten, zodra u voor de deur staat?

Dimension Lichtreklame voorziet alle type auto’s van personenauto tot bedrijfsbus van belettering of bestickering.

De uitstraling van uw bedrijf weerspiegelt door uw bedrijfswagen. 

Bel gerust voor een afspraak om een ontwerp voor uw wagenpark te laten maken. We zijn benieuwd hoe we uw bedrijf op uw wagenpark kunnen laten schitteren!

Wandbesticker

Bent u in uw winkel of bedrijfspand op zoek naar een instant sfeermaker? Het voorzien van een geheel oppervlakte, zoals een wand of raam van bestickering kan zorgen voor een totale metamorfose van een ruimte.

Met het bestickeren van een gehele wand of raam zet u direct een sfeer neer in uw showroom, winkel, bedrijfspand of kantoor.

Het bestickeren van een wand of raam is ideaal voor showrooms, diners, speciaalzaken of supermarkten.

Vrachtwagenbelettering

Wij van Dimension Lichtreklame bestickeren uw vrachtwagen op maat. Na het maken van een passend digitaal ontwerp dat aan uw wensen voldoet, gaan we aan de slag met de bestickering of belettering uw vrachtwagencabine of trailer.

We hebben alle mogelijkheden in huis om uw op maat gemaakte ontwerp en uitstraling van uw bedrijf over te brengen op uw wagenpark.

Benieuwd naar wat wij voor uw vrachtwagenpark kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Aanhangers en meer

Wij bestickeren en beletteren alles!

Van aanhanger tot tankwagen. Als het een egaal oppervlakte heeft kunnen wij het 9/10 keer voorzien van een unieke beletter of bestickering!

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw speciale object.

Bestickering of belettering nodig?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze bestickering of belettering? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer:  033 245 9569 of e-mailadres: info@dimlicht.nl.